Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2016 14:40 - Раева за съд, заплаши топжурналиста Колтуклиева
Автор: neshtopovecheza Категория: Новини   
Прочетен: 3244 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 18.06.2016 01:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Цветелина Стоянова е извадена от националния отбор по художествена гимнастика за първенството в Израел в последния момент, стана ясно от разследването наBnews. Шампионката бе заменена с дъщерята на двукратния олимпийски медалист по кану-каяк Милко Казанов, пише Bnews. 
21-годишната Цветелина Стоянова, световна шампионка по художествена гимнастика в ансамбъла, е опитала да се самоубие, съобщиха от МВР. Гимнастичката е скочила от шестия етаж на апартамента на баба си, който се намира в столичния квартал „Надежда“. Състоянието на шампионката е все още критично с опастност за живота. Най-засеганти са гръдният кош, ребрата, а далакът е изваден. Версиите от разледването са две: опит за самоубийство и падане по невнимание.

image

 

В социалната мрежа "Фейсбук" стартита хаш-таг постингът "#майкитенацвети" по инициатива на Колтуклиева.
image

„Ще изчезнеш завинаги“ – това бе селската реакция и заплаха за живота на известната българска журналистка Соня Колтуклиева. Умереният тон на видната журналистка, която изрази съчувствието си към треньорката, бе атакуван остро от мутресата (така я определиха по-рано) Раева. В правото си да изрази мнението си, Соня определи споделената от Раева снимка за „лош вкус“. Лош вкус-да. В ден като ония, да сложиш собствената си снимка, на която си издула устни като 16-годишна кифла, когато всеки се моли за въстановяването на шампионката, е „лош вкус“ и подло.

image

В Наказателния кодекс (НК) съществува малко позната на гражданите разпоредба, която е сравнително ефикасно средство за защита от престъпни посегателства срещу тяхната личност. Става дума за разпоредбата на чл. 144 от НК, формулираща престъплението "закана".

Текстът от Глава втора на НК, озаглавена "Престъпления против личността", Раздел пети, озаглавен "Принуда".

Разпоредбата на чл. 144, ал. 1 от НК гласи: "Който се закани на другиго с престъпление против неговата личност или имот, или против личността или имота на неговите ближни, и това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му, се наказва с лишаване от свобода до шест месеца или с глоба от сто до триста лева."



image

Г-жо Раева, как спите нощем? Предполагам, че в Израел е добре? Не трябва ли в този тежък за Цветелина момент да сте до нея? Имайки предвид, че целият отбор е искал да се откаже, вместо да „убеждавате ансамбъла да играе“, не беше ли редно да отпътувате за България? От НОВА ТВ разбрахме, че това убеждение Ви е било на „живот и смърт“, нали? Докато за Вас печеленето на медал е „на живот и смърт“, Ваша възпитаничка е между живота и смъртта, нали?

Г-жо Раева, надявам се и аз „да не изчезна завинаги“. 




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. litatru - Здравейте!
18.06.2016 14:10
Ако всичко това е истина, то не ѝ прави чест на г- жа Раева!
Литатру
цитирай
2. neshtopovecheza - Мирослав Митков
18.06.2016 15:39
Всичко това е истина. Заплахата е факт. Разговарял съм със Соня Колтуклиева.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: neshtopovecheza
Категория: Новини
Прочетен: 55198
Постинги: 41
Коментари: 64
Гласове: 22
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол